EnAdem

Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie

Ik ben geregistreerd bij de Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeörienteerde (Psycho)therapie. Daardoor worden de therapiesessies door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering (psychosociaal). Hoeveel de zorgverzekering vergoedt hangt af van hoe je verzekerd bent. Wil je zeker weten of je bezoek aan mij vergoed wordt, neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar. De kosten voor de therapie hebben geen gevolgen voor je eigen risico.

Contante betaling of via bankoverschrijving

Je betaalt de sessie contant en ontvangt van mij een factuur. Of ik stuur je een mail met een factuur die je vervolgens betaald. Indien je vergoed wordt kun je de factuur (gedeeltelijk) declareren bij je zorgverzekeraar.

Tarieven

Je betaalt € 60,00 per uur. Een gemiddeld consult duurt ongeveer 1,5 uur (ik ben vrijgesteld van btw.)

Verhindering en afzeggen

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van te voren telefonisch afzegt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Je kunt hierbij altijd een bericht via de mail sturen. Als je later afzegt, of zonder bericht niet op een afspraak verschijnt in de praktijk wordt in principe het gehele consult in rekening gebracht.